13.11.2006

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ
HALKLA İLİŞKİLER ve TANITIM BÖLÜMÜ
ÖĞRETİM ELEMANLARI KADROSU


Prof. Dr. Veysel Batmaz, Lisans: ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 1979; Yüksek Lisans: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, 1982; Yüksek Lisans: University of Pennsylvania - Annenberg School for Communication, 1985; Doktora: Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyasal Bilgiler, 1987.

Doç. Dr. Aydemir Okay, Lisans: Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1989; Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1992; Doktora: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1997.

Doç. Dr. Serra Görpe: Lisans: Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, 1988; Yüksek Lisans: Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji, 1992; Yüksek Lisans: Boston Üniversitesi Halkla İlişkiler, 1992; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1999.

Doç. Dr. Ayla Okay: Lisans: Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1991; Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1994; Doktora: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1998.

Doç. Dr. Emine Yavaşgel: Lisans: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili Eğitimi (Dilbilim), 1990; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Fransız Dili Eğitimi (Dilbilim), 1993; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2000.

Yrd. Doç. Dr. Seher Er: Lisans: Anadolu Üniversitesi AÖF (İşletme Fakültesi) İş İdaresi, 1986; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1992; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1997.

Yrd. Doç. Dr. Ayşe Melahat Kalay: Lisans: Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema Televizyon, 1981; Yüksek Lisans: Sender Freis-Berlin Sinema Televizyon Bölümü, 1983; Doktora: Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema Telvizyon, 1988.

Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen: Lisans: ; Yüksek Lisans:; Doktora:

Yrd. Doç. Dr. Yıldız Dilek Ertürk: Lisans:; Yüksek Lisans:; Doktora:

Yrd. Doç. Dr. Veli Polat: Lisans: İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, 1990; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1995; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2000.

Yrd. Doç. Dr. Seda Çakar Mengü: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1996; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1999; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2002.

Öğr. Gör. Dr. Fatma Göksu: Lisans: Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik, 1992; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2000; Doktora: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2006.

Arş. Gör. Dr. Candan Çelik: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1995; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1998; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2004.

Arş. Gör. Dr. Sevim Ece Karadoğan Doruk: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik, 1995; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik, 1997; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2003.

Arş. Gör. Dr. Yeşim Güçdemir Akıncıoğlu: Lisans: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik, 1995; Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Reklam ve Tanıtım, 1998; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2003.

Arş. Gör. Bahar Eroğlu: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1998; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2001; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Korhan Mavnacıoğlu: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2002; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2004; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Nilnur Tandaç Gündeş: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1999; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji, 2003; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Sergün Kurtoğlu: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2002; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2004; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Feride Akım: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2001; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2005; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Özlem Gündüz Kalan: Lisans: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 1998; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2002; Doktora: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.

Arş. Gör. Aslı Varol: Lisans: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2003; Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım, devam ediyor.